dimarts, 1 de juliol del 2014

COCA DE FORNER




INGREDIENTS (massa):

300 g. Farina de Força

5 g. de Sal
210 g. d’Aigua
15 g. de Sucre
20 g. d’Oli
6 g. llevat forner en pols.

INGREDIENTS (decorar): 

50 g. Pinyons
Sucre
Licor d’Anís (opcional)
 

PREPARACIÓ:
  • Introduïu tots els ingredients dins d’un bol a excepció d’una quarta part de l’aigua.
  • Barrejar i si cal afegir l’aigua que resta.
  • Abocar la pasta a sobre del taulell.
  • Amassar fins aconseguir una massa fina i suau.
  • Deixar reposar la massa tapada durant 1 hora aprox.
  • Preparar la safata del forn i col·locar paper de forn a sobre.
  • Estirar la massa amb l’ajuda d’un corró fins aconseguir una forma allargada i col·locar-la sobre la safata del forn.
  • Deixar reposar durant 1:30 h. aprox. (tapada) fins que dobli el volum.
  • Escalfar el forn.
  • Pintar la coca amb oli per sobre i posar els pinyons i el sucre en gra.
  • Enfornar a 220ºC
  • Temps aproximat de cocció: de 15 a 20 minuts.
  • Treure del forn i pintar o polvoritzar amb el licor d’anís per sobre.