INGREDIENTS (massa):
300 g. Farina de Força
5 g. de Sal
210 g. d’Aigua
15 g. de Sucre
20 g. d’Oli
6 g. llevat forner en pols.
INGREDIENTS (decorar):
50 g. Pinyons
Sucre
Licor d’Anís (opcional)
PREPARACIÓ:
- Introduïu tots els ingredients dins d’un bol a excepció d’una quarta part de l’aigua.
- Barrejar i si cal afegir l’aigua que resta.
- Abocar la pasta a sobre del taulell.
- Amassar fins aconseguir una massa fina i suau.
- Deixar reposar la massa tapada durant 1 hora aprox.
- Preparar la safata del forn i col·locar paper de forn a sobre.
- Estirar la massa amb l’ajuda d’un corró fins aconseguir una forma allargada i col·locar-la sobre la safata del forn.
- Deixar reposar durant 1:30 h. aprox. (tapada) fins que dobli el volum.
- Escalfar el forn.
- Pintar la coca amb oli per sobre i posar els pinyons i el sucre en gra.
- Enfornar a 220ºC
- Temps aproximat de cocció: de 15 a 20 minuts.
- Treure del forn i pintar o polvoritzar amb el licor d’anís per sobre.